Massa mys


Känns så skönt att regnet börjar lätta och försvinna. Så det kanske blir en bra helg i alla fall. Vi får se vad som händer, ev. har sonen sista fotbolls matchen för säsongen imorgon. Men vad jag vet så kommer det bli mycket mys och lite städning uppe. Drömmen vore att hinna shoppa lite nya kläder till maken och mig. Men tror vi får spara oss denna helgen med. För jag vet inte om man vågar sig ut på vägarna än, efter allt regn.
 
Snart kommer mina grabbar hem och då blir det paella, ett glas rött och massa ljus och fredags mys.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bara regn hos mig

 
Nu är jag så tok less på allt regn, som bara tar min energi. Blir inget gjort på dagen, och jag blir bara så trött. Att jag dagdrömmer om sängen. Önskar att jag kunde få vakna upp till en dag utan regn, för nu får det efter snart fyra dagar med regn vara nog.
 
Min kropp till trasa orkar inte suga upp något mer. Jag har tusen saker jag borde göra. Men att klara av att göra tusen saker utan energi, fungerar inte med min kropp längre. Jag vill ha tillbaka med energi nu, för jag tar stor lust att göra något av mina trista hemmafru dagar.
 

Trasdocka

När jag var liten titta jag ofta på detta programmet. Och idag kan jag se mig själv i dessa dockor. Ungefär så känner jag mig i min MS. Att vi alla är olika, ska inte spela någon roll. Utan sjukdom eller så frisk är vi alla lika värdefulla.
RSS 2.0