Äntligen har jag kommit igång

Med att träna Yoga hemma igen. Jag kör det 4 dagar i veckan varje morgon, efter att jag sett till att sonen kommit iväg på skolan. Och jag har bara kört två dagar nu. Men oj vilken skillnad det känns i kroppen. Nu är man pigga och mjuk istället för stel och värk.
 
Idag skall vi bjuda svärmor på renskavs gryta och potatis. Eller som jag ska säga som det är så ringde hon och bjöd in sig själv. Men det är skoj att någon kommer och tittar in i mellanåt. Så jag har gått och plockat ordning lite inne, och fixat undan tvätten.
 
Sen måste vi in till stan när maken slutat, så vi kan handla en del som fattas. Plus att jag skall in på apoteket och hämta ut mina beställda recept som ligger och väntar på mig då. Så smart att man kan få ett SMS när beställer läkemedel som inte finns hemma.

Nu har vardagen rullat igång

Idag startade skolan för sonen efter sommarlovet. Och själv starta min hösttermin med ett besök på sjukhuset, där jag träffa min nya läkare. Och vi prata lite om hur läget är och tankar om framtiden. Det känns som det kommer bli kanon för min del. Vi kom fram till att jag skall börja äta D-vitamin i dropp form. Och sen får tiden utvisa om det blir någon behandling av mina spasmer eller inte. Men som det är nu, klarar jag av att leva med det utan att göra något åt det. Så länge jag har stödstrumporna på mig.
 
Lite trist är dock att maken va tvungen att jobba ikväll, då kan valde på min önskan att följa med mig på sjukhuset i morse. Men vad gör det då jag mest vilar på kvällen, eftersom jag ofta har massa annat för mig på dagen. Och då glömmer jag bort att vila tyvärr, fast jag vet att jag borde. 
 
Har fixat alla papper som sonen kom hem med från skolan idag och ringt samtal som va ett måste. Nu sitter jag och funderar hur jag skall få ihop alla måsten hemma på dagtid. Och vilka dagar som skall göras vad. Så att jag hinner med mig själv, träningen och vilan. För att få ro till att vara en glad mamma och fru. Men just nu snurrar det bara av kaos i huvudet på mig. Som det alltid gör varje ny termin....
 
Nä, nu skall jag passa på att lägga upp fötterna och vila mig. Innan jag tar och möter sonen. Som cykla till en kompis efter maten.

Regnet bara öser ner ute

Idag började maken jobba efter en helt underbar semester. Blir så lugn och mår bra när han är ledig. Slippa allt vad planering heter. Och göra vad lusten faller på. Och just nu så öser regnet ner ute, det är grått och mörkt. Så jag har börjat insett att hösten är här. Och alla sommar lata dagar är över. Nu är det dags att övergå till vardagen igen. Men så länge sonen har sommarlov, så låter jag dagarna gå. Älskar att mjukstarta och sen öka farten....har en del fix med planering och inrednings fix kvar inne. Då vi köpt ny soffa under semestern, så vill jag få ordning på allt kaos i vardagsrummet. Så det ska fixas lite nya överdrag till kuddar och sånt där höst mysigt.
 
Så nu sitter jag och funderar på om jag ska ge mig på symarkinen idag eller inte. Har en stor hög med saker som måste sys. Och sen kanske man skall klicka hem lite nya dukar till köket.
RSS 2.0