En lite hälsning

Nu har jag påsk helg..efter en förmiddag i köket,där jag kokat en lammgryta till dagens middag.Och sen vart det lunch och vila. Innan jag tog en liten tur till blå kulla en snabbis med el skotern. Nu tänker jag ladda lite och mys,innan jag skall ta och möta upp min kära mor och mormor på resecentrumet. Där deras buss stannar...och sen skall dem vara här och påsk mysa tills på söndag....
 
 
Så med denna hälsningen önskar jag alla en trevlig och mysig påsk.
 
 

Fullt ös till energin tar slut

 
Just nu blir bloggen lite bort glömd. Då jag har så mycket annat för mig. Skulle behöva massa extra tid,för att hinna allt jag vill. Solen lyser och fåglarna sjunger vår sånger ute.Men jag måste verkligen köra mitt planerade bak race idag.Om jag skall bli klar till påsk. Vill ha fint både inne och ute,gott att bjuda våra påsk gäster på.
 
Men det är tur att maken har parkerat bilen så jag inte kan komma ut med elstolen ur garage,för annars hade den lockat mer idag att stå inne och baka. Men så fort jag är klar med baknings race,får han lov att flytta på bilen,så jag kan komma ut.
 
Nä,skall bara invänta sockerkakan i ugnen,som sedan skall bli i påsk tårta. För sen tar jag med kaffe muggen ut på altan i solen tror jag.Om det inte blir slut på min dagliga energi. För jag måste bara få lite luft och göra lite påsk fint ute. Inne är det påsk,bara sista golv städningen kvar...skönt....för nu börjar jag se målet som är på torsdag.

Pyssel suget kom över mig

Igår när jag fixat morgon plockningen,så kom suget av att pyssla. och jag hade i alla fall bestämt att gårdagen skulle bli en lugn vilo dag. Så då tog jag fram lite Fimo lera,och gjorde dessa sötsaker,hönor och kycklingar.
 
 
Som jag senare tänker hänga upp i påskriset. Vem har sagt att man måste hänga dit ägg. Utan jag tänker ha några ris kvistar med grönt dun och detta i min stora glasvas på bänken i vardagsrummet. Sen blir det nog lite mera klassist i köket med blandat dun och ägg i den gula stora glasvasen. Precis som det alltid varit hemma hos oss.
 
Men måste nog be någon av mina grabbar plocka riset åt mig i år. Eftersom det är så mycket snö i vägen för att jag skall komma åt det ensam. Så får nog hålla mig till helgen innan det blir något ris inne hos oss. Men skall i alla fall försöka gå ut i garaget och leta fram några påsk saker.
RSS 2.0