Spagetti med bly sås

 Det som jag trodde var en rekation på pollen,gick över till en oönskad förkyldning istället. Så hela veckan har jag varit som en kråka i halsen,och grymt trött. Att dels ha MS och vara förkyld tror all min energi och lust. Orken bara rinner ur mig,så jag har haft några dagar nu då jag inte gjort nått alls. Utan jag har mest varit mellan dator´n,tven och sängen. Men behöver nog vila lite extra just nu,för att komma tillbaka efter förkyldningen och en underbar helg med lite för mycket aktiviteter.

Ska bli skönt med en helg,så man får lite sällskap av grabbarna mina och någon som hittar på nått. Som jag kan titta på. Och ladda för en sjukt jobbig måndag på sjukhuset,då jag hoppas kunna få starta min behandling. Kanske det ger mig energi och lust att göra nått. Nu hoppas jag bara på att planen ska gå i lås,så jag orkar måndagen. *håller en tumme* får svar ikväll eller igår,om planen går i lås.

Nu skall jag ta och vila till min MS kropp,som känns som spagetti med bly sås.

Tänker bosätta mig inne i sommar

Är så less på pollen ute nu,så funderar starkt på att bosätta mig inne nu,tills vintern kommer. Så kan jag gå ut då. Kanske ska göra som björnen,fast jag tänker gå i ide på sommaren. När björnen vaknar går jag i ide och,när björnen går i ide så vaknar jag. Låter som det skulle passa mig.

Efter en riktig ute helg,så har min pollen allgeri vaknat för denna sommar. Men den skall inte stoppa mig idag,för jag måste ner till vårdcentralen på eftermiddagen, har en träff med sjukgymasten och sen skall det tas nya blodprover inför nästa veckas behandling. Ska skicka in maken och köpa mer medicin åt mig,då min allgeri medicin är slut...Så kommer få några jobbiga dagar nu,innan jag får verkan av den.

Kombinationen pollen allgeri och ms,kommer ta död på mig denna sommar känns det som.

Efter tre kläd byten

Så känner jag mig redo för kalas...synd bara att jag har en trötter dag.Men kanske behöver jag komma ut och ha roligt för att hitta ny energi. Ofta blir jag piggare när jag kommer bland människor,och känner att jag kan vara social fast jag har MS. För mig är som alltid gillat att vara social,och nu gå till att vara ensam hemma.Är en stor omställning. Och för att jag skall kunna vara social nu,måste jag be om hjälp, för att komma iväg. Förr kunde jag bara gå iväg själv,men nu klarar jag det inte längre. Så det är något helt nytt för mig.

Så underbart att det är fredag,även om solen inte vill vara med till 100% idag. Men det skall inte stoppa mina planer för kvällen. Detta är något jag planerat i veckor och verkligen längtat efter. Så det är nu det gäller....

Snart kommer sonen från skolan,mina föräldrar på påväg hit och underbara maken slutar snart. Då blir det ett födelsekalas som han inte alls tänkt att det ska bli som. För jag har en överraskning som han inte vet om...han har sin planering klar,det vet jag. Men idag är det min plan som gäller...och inget annat.

Kanske delar med mig av bilder från kvällen till veckan. Nä,nu måste jag fixa till det sista..så det är klart när han kommer. Plus att min kära mor kommer med delar till kalaset..så detta blir en super bra fredag kväll.

Trevlig helg och passa på att njuta av helgen och av pingsten !

RSS 2.0