Trött som ett troll

 
 
Detta var en förklarar från min läkare på hur vi med MS gör av med energi. Och det är ju helt sant vad jag känner igen mig. För igår var verkligen min energi helt borta...va så trött att jag knappt orka äta mat. Men kände innan jag la mig igår att det börja vända.
 
Och idag när jag vakna så var koppen fylld igen,så skönt. För nu känner jag att jag har koll på det mesta fixet inför helgen. Som jag så gärna vill bli toppen. Men tänker se till att inte köra slut på energin på en gång idag. Men jag har fått gjort det jag tänkte göra igår nu på morgonen.
 
Mitt råd är tänk er för vad ni orkar göra,och tänk på att den ska räcka hela dagen. Det rådet har jag fått av många,inte minst min syster. Som jobbar som Arbetesterapuet. Och hon påminner mig om det hela tiden,ger mig tips och massa råd. Hur jag kan göra för att se till att jag orkar något roligt med.
 
Nu skall lunchen intas och sen påbörja hallens städning,så att våra helg besök har en möjlighet att komma in. För just nu är det ett vanligt hall kaos,som det blir ofta i en hall..... 

Fullt ös..

Nu hoppas jag att allt kaos verkligen är slut, för jag har så mycket annat för mig nu. Och nu när det verkar tagit slut på allt kaos,lika så verkar kylan lämnat oss. Men misstänker att det är bara för en dag eller två. Men just nu har jag inte tid att tänka på kaos eller väder. För jag har massa annat fix att göra inför helgen. Då det blir kalas i dagarna två...
 
Men det var ett tag sen jag lämna något livstecken på bloggen. Men jag lever och mår så bra det går.

fredag

Vilket fredags
 
Jag har lyckas att skapa idag. Håller på att byta vårt sovrum mot sonens rum. Så idag blir det kaos i detta hus,och ingen fredags städning där jag brukar städa inför helgen. Men det kommer bli super uppe i sovrummet och sonens rum kommer bli bättre med. Så längtar redan nu på att få lägga mig i sängen, med ny städat rum och ny bäddad säng.
 
Men det känns som det inte spelar så stor roll att det är kaos,eftersom ut vill jag inte i alla fall. Vi har riktigt vinter kyla på runt minus 25 grader. Då passar jag på att möblera om inne,så kan jag gå ut när det blir bättre väder.
 
Tog en lite kaffe paus och passa på att ringa mor i ommöbleringen,men nu kommer snart sonen från skolan.Så då ska vi fortsätta fixa och trixa i rummen. Får se hur långt vi kommer innan maken kommer hem,men tror nog att vi behöver hans hjälp för att bli klara.
 
Jag hoppas att ni får en trevlig och mysig helg....även om kylan verkar stanna var där ute.
RSS 2.0