Önskar en trevlig helg !Idag börjar jag känna mig som människa igen,efter att jag fått droppet. Och det passar ju bra,då det blir helg. Kan inte annat än att bli en bra helg,hoppas jag på. Känner att jag själv börjar komma på livets bana igen. Tycker billden talar sitt eget språk. Men det är just så jag känner i min kropp just nu.

Vi hoppas att jag ska få vara piggg i helgen,så vi kan få en skön mys helg hela familjen. Som dessutom är full med roliga saker som händer. Det är något vi länge längtat efter nu. Kunna börja hitta en ny vardag och fri från alla sjukhus besök.Även fast vi vet att det blir flera....redan nästa vecka.

Nu först är vi värda en helg vila och mys. Ikväll blir det potatisgratäng och lammfilé med massa gott till,det är jag värd efter en tuff vecka och maken har gjort en hästvecka.Men verkligen stöttat mig på alla vis. Så han är lika mycket värd en god fredags middag.

Återkommer efter helgen !
Så passar på att önska en trevlig helg och att solen är med oss...

Efter tre dagar med dropp behandling på sjukhuset

Så inser jag själv,vad det är värdefullt att vara hemma på dagarna. Och kunna plocka och hålla efter. Nu ser jag verkligen att detta hem inte skulle funka om jag inte gjorde det. Så nu är det tur att jag får vara hemma en vecka och komma ikapp på hemma plan med städningen och tvätten. Som tur är så är helgen inte långt bort,så jag har maken som kan hjälpa till. Så efter dessa dagar och vi en hel del planer för helgen, så hoppas att man kan få ha en riktigt bra MS helg,så jag kan vara med på planerna.

Maken jobar i eftermiddag och kväll och sonen skall jag skicka iväg på fotbolls träning efter maten,så då skall jag fortsätta att röja mig igenom detta kaos till hus. Får se hur långt jag hinner innan kraften tar slut. Men hoppas komma ikapp med lite städning. Annars har jag en dag imorgon med...som jag kan fortsätta på. Drömmen vore att få klart sonens rum,köket,och en början i vardagsrummet innan helgen. Då ligger vi i bra fass inför helgen.

Men man vet aldrig vad sjukdomen vill från dag till dag..just nu känner jag mig riktigt uppåt och pigg,men har starka misstankar att jag kommer möta dippar efter behandlingen som stoppar mig...Bäst att jag fortsätter en stund innan sonen kommer hem från en kompis och det blir mat.

Blogg torka

Jag är mitt uppe i massa sjukhus besök som ger massa bil åkningen...så det är inte mycket tid åt bloggen nu.Men jag ska lämna ett kort livs tecken från mig.

Helgen börja jag och maken med en besök hos rehab på sjukhuset för en bedömning. Och efter det fick jag lov att besöka lindex för akut in köp av underkläder,plus att jag lyckas få med mig en tunika hem som plus. Sen resten av helgen så har jag bara varit hemma och pyssla om huset,damma sovrummet och renbädda. Plus att maken åkte och jobba några extra timmar på lördagen..annars har vi haft bara en mys helg och tagit hand om varandra.Och ladda batterier för den vecka som starta idag.

Och det är en vecka full av sjukhus besök och allt vad det innebär. Nackdelen av allt blir att gubben måste jobba kvällarna istället.Men som tur är så kommer sonen hem på eftermiddagen och hjälper mig med middags lagningen,innan vi gör läxor och han sticker till kompisar och träning på onsdag kväll. Så jag blir ensam rätt mycket nu i veckan. Men jag kan besöka vila lite efter alla resor och droppet. Eftersom jag inte känner mig helt hundra nu,när jag går i genom 2timmars dropp med kortison tre dagar.

Så all träning har jag lagt på is denna veckan,verken hinner eller orkar med det,utan jag tar en vilo vecka får träningen. och gör bara det jag orkar.
RSS 2.0