Jag hoppas och hoppas

Igår var jag och maken på en liten tur till ikea,men va så mycket folk ute. Att det var inte lönt att titta så mycket som vi ville,och dels var det svårt att köra rullstolen bland alla semster firare. Och vädert har inte alls varit på vår sida denna vecka. Men just nu är det uppehåll,så hoppas att det förblir så idag. Så maken kan bygga ledstången till brevlådan. Så kanske jag klarar att hämta tidningen själv i höst och vinter. Hoppas hoppas att det kommer fungera som vi tänkt. Tanken är att jag skall kunna ta mig ner på vägen utan hjälp,vilket jag inte gör nu. Plus att arbetesterapueten gett mig gång förbud i backen med rullatorn,så länge det inte finns räcke.

Så jag ska nog små plocka lite inne,och sen titta när maken bygger,så jag får det att fungera för mig. Sen ikväll blir det att packa ryggsäcken och bege sig hem till mor och far nån natt,och ta hem sonen. Som har varit där sen helgen,första gången han är själv hos mormor och morfar. Så det tycker vi är jätte bra,och det fungerar super bra verkar det som. Så det kan nog bli fler resor hit...bara dem är lediga.

Snart kommer nog maken hem från bygg affären,så ska ta och dricka upp mitt kaffe nu.

Alla är vi olika

Vi längtar efter sommaren.Och när den äntligen kommer till oss. Så gnäller vi,att det är för varmt.Själv mår jag bättre av värmen,men har svårt att sitta i solen.Solen gör mig trött och kroppen lägger av. Så det är mitt problem.För att lösa problemet så blir det en hel del inne tid när det är varmast ute.Och massa is kalla duschar.Ibland känns det som min hjärna kokar över och kroppen beter sig som man är full.Men med rätt balans av värme och kyla. Mår jag som bäst om sommaren.

Fåglar kvittrar sina sånger.
Vinden som svalkar i håret.
Grill doft och kall öl.
Insekter skulle jag klara mig utan.
Barn som badar och leker.
Ovetande om verkligenheten,
bakom hörnet.
Regnet som slår mot taken.

Det är sommar känslor i min MS kropp.

Upp som en sol och ner som en pannkaka

Så kände jag att gårdagen var. Låt mig förklara min rubrik,så kommer du förstå mig varför...jag satt den.

Dagen börja med att jag blev väckt av katten,som ville ut vid sex tiden på morgonen. Så jag gick upp och släppte ut han,och tänkte att det är ingen menning att lägga mig och somna om. Och tur var väl det,för redan med nio tiden ringer min kära mamma och pratar bort hela förmiddagen. Efter att jag hade lagt på luren,tog jag en snabb dusch innan lunch.

Efter lunchen tog jag och fixa ihop paj skalet till dagens middags paj. Och jag kan inte säga mer än att det vart en riktig paj,i ordet bemärkelse. För den vart färg och vatten lös. Då jag missat att tina räkorna. Så det fick bli filmjölk eller gröt till middag. Vart nog lite stressad när jag laga den,då jag kom på helt plötsligt efter att ha läst dagens tidning. Att just det ja,svärfar fyller år,vilket både jag och maken missat.

Så vi kasta i oss lite mat,tog bilen ner på stan och hämta ut ett paket från Lindex,handla lite lego till present som som ska ge en kompis till helgen då han har kalas. Och innan på Coop,så fick det bli lite vetebullar med inhandlat. Innan vi drog vidare på en snabb fika hos svärfar.

När vi väl kom hem igen,så hade pajen blivit klar. Så jag var så sugen på att prov smaka den. Så det fick lite så,eftersom jag hade ätigt dåligt hela dagen. Och kände mig hungeri. Efter det så fick det bli dagens tv tid,innan dusch efter alla inseter som var hos svärfar. Det bara klias över hela mig.

Sen faller jag dö i sängen,efter en dag som inte alls vart som jag tänkte. Men vad gör det när man i alla fall är trött och njöd. Kroppen ville verkligen sova, för den ville då inte alls göra det hjärnan ville.

RSS 2.0