Nu är det bara ett stort ända

 här hos oss. Men vi har gett oss den på att vi måste klara av att ta oss igenom. Men maken sa igår när vi satt och prata om allt,kan vi inte hoppa över julen och ta sommaren på en gång. Mycket handlar om att det är en massa tider och planering för att allt skall fungera. Dock känner jag mig som att det är jag som är boven till en del i detta kaos. Och den andra boven i detta kaos heter kommunen.
Men jag är fast besluten att lösa detta kaos. För ingen skall kunna vinna över mig,och jul tänker jag fira,även om jag är så vek att jag gör det i sängen.Men jul skall det bara bli.
 
Jag tänker inte själa min sonens jul,bara för att han har en MS sjuk mamma.
 
 
Som detta bi känner jag mig just nu. Men nu måste jag ta tag och skapa ordning på detta kaos.
Hoppas ni får en trevlig dag alla ni där ute !

Slöa helg dagar

Vi har inte gjort mycket alls i helgen,utan varit riktigt slö. Fast lite har blivit gjort,som vi dragit på att göra. Men oj så mycket vi skulle behöva göra på helgerna. Just sånt som jag inte klarar av ensam,men i söndags vart det inhandling av julpapper och lite annat som jag saknat.

Igår tog jag i alla fall och baka denna kakan.
 
 

Längtan

Dessa örhängen gjorde jag igår,min tanke är att dem skall passa ihop med armbandet. Som jag visat i mina tidigare inlägg.
 
Även fast solen lyser här idag,så är man små ett barn och längtar till jul.Men känns knasigt att man kan börja längta redan. Eftersom solen lyser på gröna gräsmattor. Men igår när jag följde med maken och handla mat. Så fick jag en sån längtan efter jul smaker och dofter. Att jag köpte lite satsumans och sen var jag bara tvungen att testa risifrutti med saffran. Så jag har nyss njutigt av ett juligt mellanmål. Och det smaka verkligen jul....kände att det var bara pepparkakor och glögg som fattas.
 
 
Annars händer det inte mycket just nu för mig. Har tagit mig en lat vecka. Verkligen lagt bort att måsten och bara varit. Men veckan börja med en grym trötthet och huvudvärk.Så hade nog en snabb förkyldning på några dagar,får det var nog lite feber med i bilden också. Men nu känner jag mig som en människa igen. Så nu blir det till att fixa dagens middag om en stund. Och kvällen kommer gå åt till att klippa mina grabbar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0