Tiden står aldrig stilla


Tyvärr är jag trött idag...och all energi och lust är borta. Kan nog bero på vädert. För inatt har det slag regnat ute,och dagen har vart mulen och regnig. Men fira skall vi nog orka med,fast det blir lättare. Än vad jag hade i planen. Hade tänkt göra en tre rätters,men nu får det bli chicken bits och pommes. Kanske blir en frukt sallad till efterrätt.

För fem årsen,var solen och sommaren med oss. När vi sa ja i kyrkan. Då var vi helt ovetande om att jag hade MS. Allt kändes som vanligt. Vi hade en underbar resa, och långa vandringar. Men dem är det slut på nu. Då mina benen inte längre vill bara med mig. Men jag har klart mig att det som varit inte kommer åter,utan nu ser vi bara framåt. Och lever ett nytt liv,som MS sjuk mamma och fru.Sommar mysÄven fast det inte finns något spår av sommar värme ute. Så har vi tänkt att ha lite sommar mys i helgen. Vi tänkte starta helgen med ett besök hos polisen,då jag behöver göra ett nytt id kort. Sedan tänkte vi åka hem och grilla och till efterrätt blir det choklad toppade frukter till efterrätt.

Imorgon är maten inte planerad än,men något extra ska det allt bli. Då vi har vår bröllopsdag,hoppas att solen vill vara med oss och fira. Vi tänkte i alla fall skåla i Asti flaskan. Så hoppas man har en bra dags form imorgon. För idag är den inte på topp,men försöker vila så mycket jag kan....så jag kan vara pigg ikväll.Men det är klart att jag kan vila vid tven,som det brukar bli på kvällarna. Då är jag i alla fall tillsammans med grabbarna. För det spelar ingen roll hur sjuk jag än är,så klarar jag inte av att ligga still i sängen. Utan mår bättre om jag får sitta och vila,och göra det jag orkar.

Ska passa på nu innan maken kommer att ta en snabb vila,innan vi ska iväg.

Ha en trevlig och mys riktigt nu i helgen !!

Rider på molnDet är så skönt att jag börjar hitta upp ur det svarta hålet jag varit i under lång tid. Just nu bär jag på känslan att rida på molnen. Känns så underbart skönt att massa ont kan vända till något bra. Men än är det en bit kvar på min resa,så hoppas verkligen att jag kommer till målet snart.

Men jag mår så mycket bättre nu,än jag gjort på länge. Fast det varit mycket att gå igenom för att komma hit,där jag är nu. Men nu känns det som att jag snart kan börja mitt nya liv. Känns som jag är född på nytt.

Lite trist är det dock att sommaren verkar inte komma iår,som jag längtat efter. Men maken får i alla fall semster. Så hoppas vi skall kunna njuta av sommaren några dagar då. Även fast vi har en hel del hemma fix att göra, för att underlätta för mig. Men några korta resor skall vi också hinna med,innan hösten.

Nu,kan det bara bli bättre känns det som. Något som vi verkligen ser fram emot.

RSS 2.0