Underbar helg

 
Vi har verkligen haft en underbart mysig helg. Vi börjde helgen med en god fredags mys middag och tända ljus.
 
På lördagen åkte jag och maken på en shoppingresa. Och passa på att ta oss egen tid,medan sonen valde att vara med en kompis under tiden. Men lördags myset på kvällen vart det inte mycket av. Då vi var trötta efter dagen....somna till kort stunder under melodifestivalen.
 
Och helgen avsluta vi på söndagen,med en ute dag i solen...vilket vart både mysigt och efterlängtat. Det är så underbart att kunna sitta ute i solen med en kopp kaffe och lyssna på fåglar och tak dropp.

Så nu mår jag så bra...full av energi och lust. Märks att vi går mot ljusare tider ute.
 

Varför?

 
Jag som trodde jag skulle klara mig från alla sjukdomar....men icke. Nu är det min tur....men även fast jag är sjuk hela tiden,fast just nu sjukare,så måste vardagen rulla. Vilket gör att jag måste ta och fixa mat till grabbarna,även fast jag bara i vill ligga och inte göra nått.

Men då vet jag att allt rasar,så det är bara att orka stå upp och vara glad,fast jag har feber och het som en kamin. Just nu är grabbarna hos tandläkar´n då sonen hade en tid där.

Och jag skall ta och steka plättar och planera middagar,innan maken ska handla när vi ätigt. Men efter det så lovar jag att lägga mig.Nä det var ju så klart läxläsnings dag för mig idag.....

Men målet är att bli frisk,så jag får ta en Ipren och göra det bästa av allt....
 

Kram till dig !

 
För att jut du läser min blogg. Idag är det lite upp och ner med humöret och lusten. Men det blir nog bättre ikväll när man inte är ensam. Sitter och dricker en kopp kaffe i väntan på att maken skall komma hem.Men borde nog ha varit ute istället och tränat gå.Men kanske hinns med det också. Men har ingen lust att göra nått just nu,när humöret är som det är.
 
Till middag en dag som denna skall jag bjuda mina grabbar på våfflor,sylt och grädde. Sen skall jag se om jag lyckas vara så snäll att maken åker och köper strumporna jag jag tänk köpa i månader nu.Men pga allt snöande och kyla,så har jag inte kunnat komma ut med rullstolen.
 
Annars brukar vi inte göra så mycket av just denna dag. Förra året någon dag innan så hade maken köpt en choklad ask till mig och en tidning. För han tyckte så synd om mig,då jag låg i typ tre dagarna. Efter att jag gjort ryggmärgsprovet. Men problemet vara att jag va så dålig att jag inte klara av att äta upp den asken, utan det enda som jag fick i mig va banan,peppsi och kaffe.
RSS 2.0