Dåligt med uppdateringar nu

Så jag passar på att sammanfatta lite kort vad som hänt under tiden som jag inte uppdaterat bloggen.Men det har bara inte funnits tid till bloggen.
 
Måndag den 17/12 fick jag en ny dos av Mabthera,så det vart en hel dag på sjukhuset. Och dagarna efter det fanns ingen lust eller energi till nått. Plus att jag fick den vanliga feber och halsbränna som jag alltid får efter behandlingen.
 
Men det var skönt att jag hann få tillbaka lite ork innan julen,då vi inte skulle fira den hemma. Men julhelgen var lugn,trevlig,go natt och massa mys.Och som vanligt blir det sena kvällar och knas med sömnen.
 
Igår körde jag nog inte för hårt på en gång med kroppen. Skotta snö en timme på morgon sidan. Vilket jag inte gjort mer än en gång denna vinter. Plus att jag var tvungen att ge mig på all jultvätt så det blev två omgångar då. Och sen hade jag lovat maken paj till middag. Så var som den snälla hemmafru jag är och gjorde en pajdeg.
 
Men av allt jag gjorde igår,visar sig idag. Då jag känner av trötten,fast jag hade sovmorgon idag.Men nu är i alla sista tvätten igång. Så snart kan jag börja packa ner allt igen,och ladda för nästa resa som startar på söndag. Då vi skall åka och fira in det nya året.Men ikväll tänker vi bara ha hemma mys.....och bara vara.
 
Så det  är mycket nu..och ingen vardags rutin alls....men det är ju jullov på skolorna.Och då blir allt upp och ner med min vardags rutin. Men nu tänker jag kasta mig i tv fotöljen och lägga filten över mig, kanske somnar till en stund om det behövs. Innan jag ger mig på att hänga tvätten.

Mellan sjukhus besök

Just nu är jag hemma mellan två sjukhus besök. Var på återbesök hos nerulogen igår och på måndag så skall jag på sjukhuset och få en underhålls dos av Mabthera. Sen efter det tänker jag ta julledigt från allt vad sjukhus heter. Så idag blir det tvätt och jul godis fix hemma, vi tänker ha en inne dag..då det snöar och är trist ute.

Sjukhus och jul fix

Nu är det mycket som man vill hinna med. Och denna helg började för mig med ett sjukhus besök, då det skulle göras en ny magnetkamera undersökning. Efter det när vi kom hem igen, gick luften ur på både mig och maken. Så fredagen var oroligt men sant den jobbigaste dagen på länge.
 
Efter frukost och morgon fix på lördagen så åkte maken med sin far och skulle hjälpa han att köpa julklappar. Så jag och sonen tog och jul pyssla med några av hans kompisar. Annars vart det bara en lugn hemma fix dag.
 
Helgen avsluta vi med att plocka reda på sista julpyntet,gjorde pepparkaks huset, städa av lite och åt en middag med vårrullar,fritterade räkor och ris.
 
Idag måndag har jag fortsatt med tvätten och nu är den klar. Passa på att koka en köttgryta till dagens middag. Plus att jag börjat göra mina praliner till jul. Men nu känner jag för en vila,innan jag gör något mera...idag.
RSS 2.0