Man blir så nöjd

När man själv känner att man mår bra,har ork,lust och energi till att ta tag och fixa saker. Det är nog månader sen jag jag själv klara av att dammsuga och torka av golven i halva huset,utan att all energi tagit slut.Men så idag klarar jag det helt själv,utan att behöva be om hjälp. Känner till och med att jag har energi kvar i kroppen.

Så tror och hoppas att det blir en bra helg med massa shopping,mys och egentid bara jag och maken. Men innan allt det,så får vi besök på eftermiddagen idag och vi skall mysa till en god middag med tända ljus.

För ut tänker jag då inte alls gå idag,för just nu snöar det. Och den verkar stanna kvar på marken när den faller. Så jag har min plan klar för resten av dagen. Tänker bara gå inne och mysa,fixa en god middag och mysa. Så om det skall bli nått gott i glasen i helgen,får maken fixa det när han slutat.

Har fått lite planera på att göra ett armband i MS färgen, för att visa att jag bryr mig. Men då måste jag fixa lite nya pärlor och sånt först.Varför skall vi uppmärksamma bara Bröstcancer,tycker vi skulle visa att det finns andra sjukdomar med runt oss.

Så mysig helg

Vi har haft så mysigt i helgen på våran lilla mini höst resa, Vi har ätigt gott,druktigt gott och haft trevligt sällskap. Och ett extra plus på helgen,vart denna bild.
 
 
Som jag tog då vi var ute på en höst söndags promenad,fast jag satt i rullstolen större delen.Men va verkligen skönt att komma ut i luften och se naturen.

Så skönt att fått träffa lite människor och varit social en hel helg. Det ger mig verkligen lusten att kämpa när det är motgångar. Det ger mig även massa ideér och energi.

Så nu passar jag på att mysa hemma och vila lite extra. Känns skönt att jag hade ork till att både tvätta och vara med maken och stor handla. Till och med sonen var med och handla mat utan gnäll. Så var skoj att kunna åka och handla om en hel familje. Och till helgen har en del funderingar men det måste planeras lite till.

Men jag känner mig just nu strak bara jag får ta det i min tackt och lust. Då mår jag som bäst.
 

Hej mitt vinterland

Så här ser der ut när jag tittar ut idag.

Nu har jag kommit fram till att både sommaren och hösten är slut. För idag har jag snöblandat ute och blåser,vilket det gjort hela dagen. Så jag och katten tänker då inte alls gå ut idag.

Jag sitter vid köks bordet med tänt ljus och radion som sällskap. I mellan varven blir det en kopp te eller kaffe. Och katten sover gott i fotöljen i vardagsrummet. Maken jobbar och sonen är på skolan en stund till. Men när dem kommit hem,så blir det lax och potatis till middag. Innan det får bli lite vardags mys ikväll.
RSS 2.0