Lata dagar och full av energi

Midsommar innehöll allt som den brukar göra. Och vi hade trevligt och mycket glada skratt. Och i veckan har det varit extra lata dagar, då vi varit barn fria. Eftersom sonen valda att stanna kvar hos farmor, men idag kommer han hem. Så det blir skönt att ha han hemma igen. Eftersom maken jobbar och det blir många ensamma timmar varje dag för mig.
 
I helgen skall vi mysa hemma och äta gott.
 
 
Igår var jag och maken och inhandla lite gott och sen fick även denna Asti flaska följa med hem. Då vi har som tradition att intaga en sådan flaska på våran bröllops dag. Så det skall göras i helgen med. 
 
Just nu sitter jag som ett barn på julafton och hoppas att jag får mina nya leksaker innan helgen. Har beställt lite till min systemkamera, stativ, och en undervattens kamera. Skulle vara så skoj att ha det att leka med i helgen. Då det blommor ute förfullt.
 
Trevlig helg !
 
 
 
 
 
 

Önskar dig som läser en

 
 
Idag måste jag gå från det lata sommarlovet. För efter en vecka med sommarlov, måste det tvättas lite. Vilket jag skall roa mig med idag. Passar även på att ren bädda alla tre sängarna. Och sen borde jag ta och baka lite gott fika bröd. Som vi kan ta med hos till makens mamma och sambo till helgen. Det har blivit en tradition att vi är där på midsommar och att jag står för lite hembakat. Så jag är inte göra lös några dagar nu. Och tur är väl det, då maken har mycket med sonens fotboll att göra. Så då blir jag fotbolls fru några dagar.
 
Men till helgen skall vi bara mysa, äta och dricka gott. Plus att jag skall passa på att lägga in några tränings pass med rullatorn. Men jag vill önska alla en trevlig midsommar redan nu ifall om jag inte bloggar något mer innan helgen....
 
 

Lata dagar väntar nu då det är

Igår kväll var vi till kyrkan för skolavslutning. Så nu har sonen sommarlov. Och det känns som jag har semester fast jag är hemma på heltid. Men det blir något extra då sonen har sommarlov. Inte samma vanliga rutiner och mindre att ha koll på. Man gör vad man känner för just nu. Morgonen började med en lång sovmorgon och sen frukost lunch. Som sedan fortsatte med att sonen åkte till en kompis och jag och svärmor tog oss en morgon promenad. Fast så klart skulle det komma regn just då.
 
Så nu sitter jag här blött som en katt och dricker lite kaffe, sen får det nog bli en stund under filten i vardagsrummet och avverka några varv på någon av mina stickningar. Idag tänker jag bara göra sånt som lusten vill, och mysa på hemma.
 
I eftermiddag skall sonen avverka ett tränings pass med fotbollen, och jag och maken kanske tar en tur till Systembolaget och inhandlar lite gott att dricka till helgen. Fast jag borde börja planera lite för midsommar bakningen med. Och packningen....men har ju tid nästa vecka med. Så varför göra det nu, när man kan spara tills nästa vecka.
 
RSS 2.0