Grå fredag !

Idag är det verkligen en grå fredag på många sätt. Ute är det lite dimma,grått och regnigt. Riktigt mys fredags väder ute. Och jag är riktigt trött idag med,plus att huvudvärken bankar på. Så jag är helt matt,fast jag har en hel del jag borde fixa med.Men har tagit beslutet för att göra det jag orkar och vila mycket på dagen.Så kan jag och maken hjälpas åt efter maten med det sista.

Innan vi avslutar kvällen med fredags mys. Då sonen ska sova borta ikväll,men kommer hem till vi har kalas imorgon. Som tur är att det är lördag imorgon och maken har lovat att inte jobba imorgon,utan han ska vara hemma. Då jag inte är hundra pigg plus att jag fyller år. Så då får jag passa på att bli lite bortskämd och får massa hjälp. Vilket gör att jag bara kan vara och göra vad jag har ork till. Vi får lite fika besök på eftermiddagen,så hoppas att man orkar med det. Men det kanske är just det som behövs för att bli pigg igen. Efter en vecka som varit full av saker och sjukhus besök.

Ska se om jag orkar börja med städningen lite,innan maken kommer från jobbet.

TREVLIG HELG !

Tröttheten har tagit över kroppen


Idag har verkligen tröttheten tagit över min kropp. Allt känns som det väger ett ton. Orkar verkligen inget idag. Och det värsta är av allt,är att jag inte har tid att vara som en klubbad säl.Då vi har kalas på lördag att fixa till,men får göra det bästa av allt. För jag tänker inte ställa in det,för jag har sett och längtat efter det nu.
Då jag vill ha lite roligt,och bryta vardagen. Plus att jag vill glömma allt vi går igenom för en dag.

Så jag hoppas att man kan vakna pigg igen imorgon. Tror mycket att det blev lite för mycket för kroppen igår.Då jag var på sjukhuset,kände mig så pigg. Så jag passa på att hänga på och handla efter det,fast jag inte borde.Eftersom jag vet mycket väl att det kan bli för  mycket. Men igår vart lusten för stor,då både kroppen och hjärnan ville.

Återkommer till bloggen när jag blivit piggare...

Vardags lyxIdag har jag pysslat och funderat mycket om allt man kan tänka sig. Jag tänker passa på så där mitt i veckan och mellan alla sjukhus besök. Att tacka min make med vackra ord,som tack för allt stöd och kärlek jag får. Det är det som får mig att orka vidare.

Det skall bli så mysigt att få vakna mitt i veckan i sängen av att han är ledig för min skull. Och imorgon är en extra dag för oss. Inte bara för att han är ledig mitt i veckan och vi ska iväg på sjukhuset.Utan vi har varit förlovade i 10 år. Så då tycker jag att jag kan passa på att ge han massa ord av kärlek.

Nä,nu måste jag ta och fixa lite kaffe och nått kex,innan jag får besök av svärmor och innan maken kommer hem.

RSS 2.0