Här kommer lite mamma gnäll

 
Jag kände att du vill jag gnälla lite. Idag är det en övertrött Mamma med MS,som skriver i bloggen. För inatt vakna sonen och spydde i hans rum och vårt sovrum....men min kära make gick upp och torka,även fast han skulle upp och jobba. Men sen pågick det till och från,och så fort han dricker och äter kommer det upp på en gång. Så idag fungerar inte min kropp och hjärna alls. Men jag måste ju i alla fall, vara upp. Då det blivit en hel del tvätt efter natten. Men vi sov en stund i vardags rummet på förmiddagen.Och sova på dagen fungerar inte alls,då blir det bara värre.
 
Och jag som längtat efter att ta en promenad i vår solen,vilket var min plan för dagen.Men det kan jag bara glömma nu,eftersom jag måste vara inne och tvätta. Plus att jag har en son som inte är sugen på att vara ensam hemma när han är sjuk. Men tror jag måste gå ut på altan i solen en stund,och få lite syre. Om jag skall ta någon ork att ta reda på städningen och tvätten senare. Fast jag helst skulle kunna lägga mig och sova resten av denna dag.
 
Så denna dag kan vi gärna hoppa över.....hoppas att helgen ger mig bra väder så kanske jag kan komma ut och testa nya el stolen,som jag fick på lån och testa igår. För idag vågar jag inte köra när hjärnan och kroppen är som svampar eller deg klumpar.
 
 skriker min kropp,men kör på i alla fall. Så det slutar väl med att jag somnar när maken kommer hem och kan avlasta mig. Annars brukar det alltid fungera att ta hand om sonen ensam när han är sjuk.Men nu verkar min kropp säga ifrån.
messan
2013-03-15 @ 11:28:45
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com

Usch för sjukdomar och elände.Krya på sig till sonen och hoppas du får avlastning och vila.
Kram

Svar: Nu är vi krya här och vi har haft en massa mys i helgen..och laddat om,
familjensvard.blogg.se/mammamedms

MyStory
2013-03-17 @ 21:08:02
URL: http://mystory-se.blogspot.com/

Jag har varit väldigt trött den senaste tiden om min energi tar slut långt innan dagen tar slut så jag känner mig lite gnällig jag med. Ibland måste man få gnälla lite :-)
Hoppas din helg har varit bra!

Svar: Ja,helt rätt att man måste få gnälla lite. För det har alla rätt till frisk som sjuk.Fast jag är inte den som brukar gnälla. Utan kämpar i det tysta...
familjensvard.blogg.se/mammamedms
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0