Efter en dag på sjukhuset

Så har jag all rätt att vara trött och less. Idag fick jag andra dos på behandlingen med Mabthera. Så då kan man vara lite slö,efter bedaped,alvedon och Tavegyl + ett dropp på 5 timmar. Men nu på kvälls sidan har jag börjat känna att jag lever och mår bra. Fast tröttheten gör mig påmind.

Men som jag längat efter att få ett uppehåll på alla dessa sjukhus besök. Så nu blir det inget fram till mitten på dec. Så nu har jag sagt att jag tänker ha sommarlov, njuta, mysa och sova när jag vill. Men mellan allt detta finns det dock en del vardags måsten att sköta.

Efter besöket på sjukhusetmså åkte vi och köpte två nya stolar till våran myshörna i trädgården. För jag satt så dåligt på soffan vi hade där. Så klart nu ikväll när vi är barnlediga så lyser inte solen,och värmen är borta. Så vi får spara att sitta där ikvälls solen och mysa.
Hmmm..vi kanske borde hitta på nått annat...skulle behövas dammsuga uppe i sovrummen och tvätta. Fast jag tror dock nog att dessa måsten inte rymmer under natten,så kan spara det.

Och handla lite färska grönsaker skulle behövas och lite annat som maken inte handla igår. Så kanske kan man lura iväg han ikväll igen och handla lite mat. Får se,eller så spar vi tills senare i veckan.

messan
2012-06-25 @ 20:36:07
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com

Ta hand om dig nu och var rädd om dig och gör det du tycker är kul och orkar.

Varma kramar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0