Den 31/1 - Fixat

Jag har haft dagarna fulla med kalas fix och besök,så jag har inte hunnit med bloggen. Men nu är det klart..ska baka lite imorgon. Igår fira vi Sebastian med mormor,morfar,farmor & farfar. Och till helgen blir det barn kalas. Så jag ska försöka bli bättre på att skriva i bloggen nu.


Idag har vi fått nya luftpumpen installerad. Och Sebastian fick sjuss av morfar och mormor till skolan idag. Eftersom dem har sovit här inatt och skulle i alla fall hem imorse. Just nu är han hos en klasskompis och Tobias är nog på väg hem nu snart. Jag har haft en vilo dag idag efter en helg med besök. Men det är så skönt att slippa stå vid spisen. I söndags så slog jag en tå vilket för att jag har lite svårt att gå nu. Men det blir nog bättre och bättre.


Den 20/1 - Kaninen har blivit hemmafru

Morgonen har sin vanliga rutin. Tobias går på jobbet. När min klocka ringer på morgonen. Är det dags att väcka Sebastian och katten. Fixa frukost och packa till Sebastian. Katten ska ut. Och sen blir det en kopp kaffe till mig. Sen så gäller det att se till att Sebastian kommer iväg. Och när grabbarna är iväg så startar min dag med att plocka och bädda. Sen sätter jag mig vid en mugg kaffe till och planerar dagen.Idag har jag inte heller sett till någon ,men jag tror att kaninen blivit en hemma fru. För det är just vad min dag handlar om. Just det som bilden visar.Just idag så står jag i köket och bakar matbröd. Borde ta och baka lite fika bröd med. Kanske ska ta och slänga ihop några småkakor.


Den 19/1 - Duracell kaninen har försvunnit

Igår försvann duracell kaninen igen. Så gårdagen vart lugn för min del. Satt vid datan och pyssla hela dagen. Kvällen gav ett lång möte med fotoklubben. Och grabbarna va till Ramvik på träning.Idag är det en ny dag och ingen duracell kanin har kommit tillbaka än. Tobias är på jobbet,Sebastian på skolan. Och jag har lekt med kameran lite på förmiddagen. Och sedan så har jag tagit emot nya värmepumpen. Ringde om installationen,men fick ingen tid, för företaget som skall installera den hade inte fått någon order på den. Så dem skall ringa när den kommit. Hoppas det blir snart.....vi vill ha in den nu....Så vi får får bättre värme.


Nu måste jag ta och göra nått av denna dag...skall ta och ringa ett samtal och sen plocka lite.


Den 17/1- Mamma duracell kanin

Grabbarna kom iväg som vanligt imorse. Efter att Sebastian gick och en kopp kaffe kopp senare. Vart jag som en . Jag insåg imorse att tvättkorgen titta på mig och sa godmorgon. Varför är jag över fylld. Jag tänkte att oj,måste nog tvätta idag. Så snart är tvätten borta efter tre omgångar. Gick till bröd burken igår kväll och insåg att här ekar det. Gick till frysen och såg att det eka lite tomt där på bröd. Så då tänkte jag att får nog baka imorgon.

Så just nu har jag två form franskor på jäsning. Disken är fixad. Och klockan är bara 11. Hjälp hur skall denna dag sluta. Tror att det va en duracell kanin som jag andas in i natt.

Ute så har det börja snöat lite lätt...får se om kaninen kanske måste gå ut och skotta på eftermiddagen. Ikväll skall det i alla fall handlas. Och idagens tempo kan det gå fort. Om nu inte kaninen rymmer ur min kropp.


Den 14/1 - Fredag och helg

Så har jag städat nere och lite lätt upp. Bakat en kladdkaka till eftermiddags fika. Tvättat lite. Så nu är det helg här. Väntar bara hem grabbarna. Sebastian dyker nog upp om en stund. Och sen kommer Tobias. Då ska vi äta strips,lammfilé,sås och sallad. Och sen blir det nog fredags mys.

Men innan det så skall det tvättas lite mera,och fixas efter att grabbarna är hemma. Kanske att vi åker och handlar lite gott till helgen.Den 13/1- Torsdag

Grabbarna är på dina olika håll...och själv är jag hemma. Jag har plockat och fixat lite efter morgonen. Så nu ser det bra ut när dem kommer hem,då blir det middag och lite prat om hur dagen varit. Innan vi skiljs igen för kvällens aktiviter på olika håll. Jag ska på bibloteket och ha en träff med fotoklubben som drar igång efter helgerna. Och Tobias ska upp till farfar och hjälpa han med lite saker. Så för Sebastian blir det till att välja vart han vill va. Om han vill va med mig eller pappa ikväll.

För att sedan komma hem och ta en kvälls fika och sen i lägga Sebastian. Innan jag och Tobias möts i sovrummet och säger go natt. Att vissa dagar kan va så fulla av saker att man inte hinner med vardags mys. Men det får vi ta igen imorgon då är det en ny dag. Och då blir det fredags mys. När Tobias jobbat,Sebastian vart på skolan och jag har helg städat huset.


VardagOnsdag den 12/1

Så har vår vardag börjat igen efter alla helger som varit. Och Sebastian börja denna vecka med att vara sjuk måndag & tisdag.Men idag så är han på skolan,han va så glad att man äntligen kunde gå till skolan. Så hoppas han får en bra dag. Tobias jobbar på som vanligt.


Ute snöar det lite lätt,och jag vet inte alls vad jag ska hitta på idag. Nu när det är vardag igen och nytt år. Så ska jag försöka att blogga lite mera. Så ni kan läsa om vad som händer här.

Jag borde börja baka tills Sebastian fyller år. Men problemet är att jag vet inte vad han vill ha för bröd. Sen är det dags att baka lite mera matbröd igen snart också. Tycker jag bakar mest varje dag....är nästan så det börjar bli trist. Så att ploggbilen är ute,vilket gör att jag kanske måste ut och skotta lite på eftermiddagen.


Nytt år och nya tag med bloggen

Jag vet inte hur många som läser det jag skriver. Om det är någon som kollar våran blogg länge. Skulle va skoj om ni kom med tips på vad ni vill läsa.


RSS 2.0