Helgen och starten på en ny veckaFredagens kvällen åt vi gott och hade riktigt fredags mys,som en fredag ska vara.
Lördagen hade Sebastian fotbolls matcht som dem vann. Sen vart det kompis lek för hans del och hade en kompis på övernattning här.
Söndagen vart en slö söndag,men det är väl också som det ska.

OCH IDAG ÄR DET MÅNDAG

Tobias jobbar,Sebastian är på skolan. Och jag bakar matbröd som vanligt på en måndag. Morgonen gick toppen som vanligt,inga problem att få Sebastian på skolan. Men det brukar komma en tid då det blir mörkare på morgon som är svårare. Nu är ju allt så nytt igen med skolan.Men man ser att han gillar skolan och det är ju toppen.

Jag har plockat lite med på morgonen,och måndag brukar det vara mera plock. Eftersom man är ofta lite slöare på helgen. Men nu ligger det mesta där det ska 'skönt*. När jag gräddat klart brödet,skall jag ta och dammsuga av lite snabbt i köket och hallen. Sen blir det nog dags för lite lunch. Sen får man se vad som händer på eftermiddagen...innan grabbarna börjar trilla in här. När alla är hemma blir det middags fix....


Mitt i veckan...då är det alltså Onsdag

Fotbollen igår gick bra och grabbarna hade kämpat så bra sa Tobias. Och den kom hem med en vinst till. Men det va en trött Sebastian efter duschningen. Men han skulle i alla fall vara uppe och se hela fångarna på fortet.


Morgonen gick som den ska och nu är grabbarna iväg på sina håll. Jag tvättar och morgon fixar hemma. Ser ut som solen kommer att vara med oss idag igen *mysigt*. Sitter här och dricker kaffe innan jag ska hänga tvätten..och sen får jag se vad jag hittar på idag.

Ikväll är det fotbolls fritt,kan vara skönt med lite vila nu när skolan dragit igång.


Tisdag med fotboll

Så är det en ny dag med nya möjligheter. Och idag verkar det som solen vill vara med också.Mysigt....det finns hopp om sommaren kvar,även fast skolan börjat. Morgonen gick utan problem,vad fort man kommer in i rutiner. Det har jag har Sebastian alltid haft. Och då funkar allt,utan stress. Så skönt...och det blir bara lättare ju större han blir. Men jag har lärt mig att han kräver rutiner för att fungera. Så vi har noga med rutiner och håller hårt på dem.

Jag har morgon plockat och bäddat,allt som jag gör varje morgon efter att han gått på skolan. Sen kan jag ta ig an dagens uppgift.  Och göra det som ska göras under tiden jag är ensam. Men just tisdag har jag inte några måsten,så jag funderar på om jag ska ta och göra tisdagen till min pyssel dag. Tror jag behöver en sån dag,för att ha lite egen tid. Och nu på hösten kan det vara smart att tillverka presenter ochh julklappar.Så här såg Sebastian utan igår,första dagen på skolan och han verkade så nöjd att vara tillbaka på skolan igen. Tror nästan han hade längtat lite efter skolan.

Och ikväll är det fotboll på schema för han. Och det är något som han vill göra på sommaren,när det är uppehåll på handbollen.Men vet är något pappa tycker är mer trist.Men han får offra lite tid med att sjussa och titta. För det har blivit deras grej i sommar. Men under handbolls cuperna är det viktigt att vi är med båda två. För då ska det filmas och fota,då är det bara mamma som duger.
Skol start

Oj,vad tiden går fort. Nu är det slut på detta sommarlovet med. Idag börjar Sebastian på skolan igen..i 2:an klass vart har tiden tagit vägen ? Men han va snabb imorse och hade brått iväg. Han som brukar vara så seg på morgonen. Men oj,så snabb han kann vara på morgonen om han vet att han ska iväg.

Så hoppas att han får en bra dag.Tobias jobbar så nu börjar allvaret i detta hus igen. Och måndag för mig brukar vara bröd baks dag. Och det är så även idag. Idag blir det mormors tekakor,det vet jag är favorit brödet hos mina grabbar.


Sista dagarna på sommarlovet

Nu är det sista dagarna på detta sommarlov för Sebastian. Tobias han är inne på andra veckan´s jobb efter sin semester. Så nästa vecka är alla tillbaka till vardagen här. Så nu känns det som sommaren också är över....och hösten gör sig hörd. Och efter två dagar med sky falls regn så,så jobbar solen hårt idag för att lysa. Men i mellanåt så vill den tala om att den finns idag.

Sebastian leker just nu med en kompis och jag passar på att tvätta och plocka lite hemma.


RSS 2.0