Den 30/3 - Inget går min väg nu

Jag är så less nu,har försökt baka små kakor nu en vecka. Och har bara blivit pannkaka av alla sorter. Så jag har lärt mig nu att jag ska hålla mig till marbröd istället. Just nu håller jag på med ett sista försök. Och går det inte vägen. Så tänker jag fira en födelsedag utan små kakor.

Sen har håller jag på att tvätta en massa,vi hade så mycket tvätt.Så jag fattar inte vart allt kommer ifrån. Ikväll blir det lite städningen tror jag.För det har jag inte hunnit fixa idag. Och måste ha lite hjälp av Tobias så jag får bort vetemjölet som jag lyckas söla bakom kylen/frysen.


Den 23/3 - Vaken natt

Det verkar inte som grabbarna va störde av nattens storm ute. Skönt eftersom det är jobb och skola för dem idag.Men jag har då knappt sovigt inatt. Vakna vid ett tiden och låg vaken i timmar kändes det som. Och när jag väl kom upp idag,så vart jag inte brydd att jag legat vaken inatt.Då jag ser att en plåt från grannens tak ligger i våran syren buske.


Så jag försöker att baka och tvätta,fast tröttheten gör sig påmind. Kanske man måste ta och sova lunch idag. Jag får se hur det blir med den saken.
Än så överlever jag dagen,fast det är tungt i kropp och huvud. Sebastian ringde nyss och han va hos en kompis dem skulle leka och fika där en stund,innan dem kommer hit. Ute är det grått och trist. INGEN solen idag,utan bara nederbörd och blåst.


Den 22/3 - Välkommen våren

Det är så underbart att våren är snart här, snön som smälter bort.
Och gräset kommer fram här och där. Vi lämnar vintern och kylan bakom oss.
Nu ser vi fram mot sommar och värme.

Idag är det en helt vanlig tisdag. Och morgonen går utan att man behöver tänka,för det är rutin nu mera. Jag hör hur Tobias klocka ringer på morgonen. Sen vänder jag på mig och små sover tills min klocka ringer. Då ligger jag och vaknar till tills jag hör Sebastian´s klocka ringer. Då vet vi vad som skall göras. Ner och fixar frukost till han,går upp med den. Går ner igen och fixar frukt lådan och packar det som ska packas för hans dag i skolan.

Sedan sätter jag mig med en kopp kaffe och surfar på olika tidningarna. Tills jag skickar iväg han på skolan. Sen blir det bäddning och påklädning för mig. Innan jag tar något beslut vad som skall göras av dagen.


Den 16/3 - Vardagen rullar

Jag kände att det var dags att vår städa lite på bloggen. Så nu är det vår här...


Idag har det varit en vanlig vardag med jobb för Tobias del och skola för Sebastian. Jag själv har gått och plockat lite hemma här och där. Sen har jag börjat göra vår & sommar i sovrummet. När solen lyser så blir man påmind att det finns hopp om att sommaren kommer även iår. Jag ska fortsätta i sovrummet imorgon...gjorde bara fönstern idag,men det skall fixas mera där...funderar lite på hur vi ska ha det bara. Känner för att köpa lite nytt om man hittar något man känner för. Och sen beror det på lite hur det är med pengarna också. Men drömma kan man ju alltid. För ingen dör av drömmar...det är drömmar som gör att man lever.


Nu skall jag sätta mig och drömma en stund,vid tven..innan det blir kvälls macka och sova.Den 14/3 - Slut på lovet och vardag igen !

Så har Sportlovet gått...och det är slut på att vara lat och bara va. För nu är det vardag igen. Men det har varit skönt med lov och slöa dagar. Men idag är det fart på tanten hemma här. Tvättat en omgång och hunnit vattnat blommorna. Och ska snart ge mig på degen som skall bli franska. Vilket grabbarna ÄLSKAR....så den går åt. Tror att jag kanske slänger ihop lite fler vetekakor. Är inte så dumt att ha eller. För jag är less på tekakor nu.


Måste ta och baka lite fika bröd med,så man har till vårens fika ute på altanen. Det finns inget bättre än att sitta ute med kaffe och bulle. Det är lyxigt att sitta ute och fika i vår solen.
Nä,kära vänner nu kallar degen på mig...


Den 7/3 - Sportlovet är här !

Så är sportlovet här....det har Sebastian väntat på. Och jag med..får då får man mer tid att gå i genom saker och göra lite med Sebastian på dagarna. Vi starta lovet med att städa ur hans kläder som inte va nått att ha. *skönt* att ha lite koll på kläderna hans.

Sen väntar vi på två par nya byxor som han beställt. Hoppas på att dem kommer idag. Sen skall vi passa på att klippa han,nu när han har lov. Så nu blir det vår klippning för hans del.

KLOCKAN: 11:50

Det får bli klippning ikväll istället. För det ringde en klass kompis och ville leka. Så då får dem leka till middg istället. Eftersom jag klipper han själv,kan jag styra lite själv. Men det måste göras i alla fall. Sitter och funderar på om jag skall slänga ihop nått bakverk. För jag har jäst som håller på att springa ut ur kylen själv.


Den 2/3 - Vi leverJag har inte bloggat på ett tag nu. Men vi lever i alla fall,och vardagen rullar på. Nu har vi gått in i Mars månad och hoppas på att våren är påväg. Annars så händer det inte så mycket extra i vår vardag. Utan allt går på rutin.
Jag skall väl ta och fixa lite mera vår inne. Nu är solen kommer mer och mer *skönt*


RSS 2.0