Den 22/2 - Vardag igen

Så skönt att komma tillbaka till vardagen igen,efter all sjuka vi hade förra veckan. Morgonen går nu mera på rutin. Och det måste också göra så för att Sebastian´s dag skall fungera. Jag har lärt mig att om man bryter den blir det kaos hela dagen. Han kräver att det är rutin på morgonen.

Idag passar jag på att ta en bak dag. Har redan gjort en sats med mandel kubb. Och nu har jag en deg på jäsning som skall bli tekakor. Och disken går samtidigt. Så nu har jag lite tid att blogga. Annars är det inget nytt här.


Den 21/2 - Slut på sjukstuganJag hoppas verkligen nu att sjukstugan lämnat oss nu. Sebastian gick i alla fall till skolan idag. Så skönt för han att komma tillbaka efter en vecka hemma. Lite trist va det igår..då han missa handbolls cupen i Härnösand. Men vi hade en mysig dag hemma.

Känns att det börjar gå mot ljusare tider nu, man kanske kan få lite extra lust att göra något. Skall ta och plocka hemma idag. Kolla över om det är tvätt och sen göra lite vår fint i badrummet.Jag har tvättat och plocka lite efter helgen. Bytt dukar och snyggat upp i badrummet. Annars har jag mest tagit det lugnt och fundera lite över vad vi ska ha för färg på texiler i vardagsrummet. Så har Sebastian kommit hem från skolan och hade med sig en kompis. Så dem leker nu uppe...Jag tog och kasta in en sockerkaka i ugnen. I brist på bak matrial. Måste inhandlas en hel del om jag skall kunna baka mera. Tobias skulle jobba en stund längre idag. Så är inte så akut med maten än...planen är att göra stekt korv & stuvade makaroner...


Den 17/2 - När ska sjukstugan ta slut ?

När skall detta hus sluta att vara ett sjukhus. Ihelgen som va så vart jag sjuk & spydde på fredag kväll.Det va mitt fredags mys. Om man nu kan kalla det mys. Så resten av helgen låg jag helt dö och hade slut på alla krafter. Men nu känns det som jag är med igen.

Sebastian va ledig på måndagen..*skönt* tänkte jag då kan vi mysa på hela dagen. Men vad händer då. Jo,han får en sån grym hosta. Så inte vart det mycket mys då. Och eftersom det var alla hjärtans dag.Så hade vi bakat lite gott till kvällen som vi skulle bjuda Tobias på. Men vad får man höra då när han kommer hem. Jo, att han ska tillbaka och jobba när vi ätigt.
Så mysigt vart det.

Och Sebastian´s hosta sitter i än,när skall de ta slut. Och han som vill va med på cupen till helgen. Det får vi väl se hur det blir med det. Å vad jag längtar tills nästa helg. Då ska jag,Tobias & mormor gå och mysa på Birsta. Vilket ger en hel dag med Tobias...känns som det var ett bra tag sen nu.
Känner mig sugen på att kolla in lite vår inredning och pyssel. I köket skulle jag behöva lite konstgjorda tulpaner. Sen är det vår fint där. Och sen blir det nog lite nytt i klädväg med tror jag.


Den 14/2 - Alla hjärtans dag

Idag har Sebastian vart ledig från skolan,för lärarna har studiedag. Så vi baka en hjärtkaka och gjort ett stort hjärta med fina ord till Tobias,som snart kommer hem från jobbet. Och till middag skall det bli pasta sås med oxfilé & räkor. Hoppas att Tobias blir nöjd med det idag. Han lär vara trött efter att ha jobbat 8 dar på raken. Men det 12 eller 13 dar innan han är ledig. Så nu är det tur att jag inte har nått jobb.

För det skulle inte alls fungera då. Skall ta och hänga sista tvätten för idag. Och plocka lite innan han kommer. Sen blir det en lugn kväll. Det behöver vi alla tre.


Den 7/2 - Så börjar veckan om med måndag

Tobias han är på jobbet,Sebastian på skolan. Och katten sover,vad gör jag...jo,sitter här. Har städat av lite i köket efter helgens kalas. Så nu tar det några veckor till nästa kalas.Sitter med en kopp kaffe och försöker komma vad man ska hitta på. Känner mig måndags seg,vilket är ovanligt. Man kanske ska ta och dyka ner i tvättkorgen och kolla om det är dags att tvätta lite.


Ska i alla fall...hämta och lägga på en ren duk i hallen. Idag kommer Tobias tidigare från jobbet,eftersom han ska följa med Sebastian till tandläkaren. Det är en sån där pappa sak det...där har mamma inget att va med på. Sebastian vill göra det med pappa.
Så ibland åker jag med till stan och får egen tid att gå och mysa på i butiker.


Den 6/2 - Kalasen är slut

Så är Sebastian´s alla kalas över detta år. Det känns skönt då det blivit mycket tårta och kakor. Och det gör att helgerna blir lite lugnare igen. Men nu börjar solen komma ute,och då kan man sitta ute och fika. *mysigt*

Just nu är grabbarna ute och åker skidor,så jag ska passa på att fixa lite inne.Efter alla kalas..


Den 1/2 - Sebastian´s dagFör åtta årsen var det -30grader ute. Och som inte det var nog, så föddes Sebastian. Och idag är det noll gradigt ute och regn. Tro hur vädret tänker. Det är något som jag inte förstår. Väder för mig är en gåta,utan svar.

Morgonen börja med bullar och paket. Sen vart det skola och vanlig vardag. Men så klart fyller man år. Så ska man få äta gott..så efter skolan vart det mera paket och bullar. Och middags önskan var stuvade makaroner..så det fick bli så. Jag och Tobias åt lite korv till. Innan det var dags att slänga på sig nya träningskläder och iväg på handbolls träning. Inte kan man missa en träning bara för man fyller år. Så farfar fick så lov att komma efter träningen om han vill gratta mig.

Så efter träningen blir det kladdkaka och go fika. Så nu medan åtta åringen är på träningen skall jag ta och fixa lite go fika och duka. Så vi kan fira lite med pappa & farfar innan det blir dags att sova.


RSS 2.0