Nu har vardagen rullat igång

Idag startade skolan för sonen efter sommarlovet. Och själv starta min hösttermin med ett besök på sjukhuset, där jag träffa min nya läkare. Och vi prata lite om hur läget är och tankar om framtiden. Det känns som det kommer bli kanon för min del. Vi kom fram till att jag skall börja äta D-vitamin i dropp form. Och sen får tiden utvisa om det blir någon behandling av mina spasmer eller inte. Men som det är nu, klarar jag av att leva med det utan att göra något åt det. Så länge jag har stödstrumporna på mig.
 
Lite trist är dock att maken va tvungen att jobba ikväll, då kan valde på min önskan att följa med mig på sjukhuset i morse. Men vad gör det då jag mest vilar på kvällen, eftersom jag ofta har massa annat för mig på dagen. Och då glömmer jag bort att vila tyvärr, fast jag vet att jag borde. 
 
Har fixat alla papper som sonen kom hem med från skolan idag och ringt samtal som va ett måste. Nu sitter jag och funderar hur jag skall få ihop alla måsten hemma på dagtid. Och vilka dagar som skall göras vad. Så att jag hinner med mig själv, träningen och vilan. För att få ro till att vara en glad mamma och fru. Men just nu snurrar det bara av kaos i huvudet på mig. Som det alltid gör varje ny termin....
 
Nä, nu skall jag passa på att lägga upp fötterna och vila mig. Innan jag tar och möter sonen. Som cykla till en kompis efter maten.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0