Dåligt med uppdateringar nu

Så jag passar på att sammanfatta lite kort vad som hänt under tiden som jag inte uppdaterat bloggen.Men det har bara inte funnits tid till bloggen.
 
Måndag den 17/12 fick jag en ny dos av Mabthera,så det vart en hel dag på sjukhuset. Och dagarna efter det fanns ingen lust eller energi till nått. Plus att jag fick den vanliga feber och halsbränna som jag alltid får efter behandlingen.
 
Men det var skönt att jag hann få tillbaka lite ork innan julen,då vi inte skulle fira den hemma. Men julhelgen var lugn,trevlig,go natt och massa mys.Och som vanligt blir det sena kvällar och knas med sömnen.
 
Igår körde jag nog inte för hårt på en gång med kroppen. Skotta snö en timme på morgon sidan. Vilket jag inte gjort mer än en gång denna vinter. Plus att jag var tvungen att ge mig på all jultvätt så det blev två omgångar då. Och sen hade jag lovat maken paj till middag. Så var som den snälla hemmafru jag är och gjorde en pajdeg.
 
Men av allt jag gjorde igår,visar sig idag. Då jag känner av trötten,fast jag hade sovmorgon idag.Men nu är i alla sista tvätten igång. Så snart kan jag börja packa ner allt igen,och ladda för nästa resa som startar på söndag. Då vi skall åka och fira in det nya året.Men ikväll tänker vi bara ha hemma mys.....och bara vara.
 
Så det  är mycket nu..och ingen vardags rutin alls....men det är ju jullov på skolorna.Och då blir allt upp och ner med min vardags rutin. Men nu tänker jag kasta mig i tv fotöljen och lägga filten över mig, kanske somnar till en stund om det behövs. Innan jag ger mig på att hänga tvätten.
RSS 2.0