Nu är det bara ett stort ända

 här hos oss. Men vi har gett oss den på att vi måste klara av att ta oss igenom. Men maken sa igår när vi satt och prata om allt,kan vi inte hoppa över julen och ta sommaren på en gång. Mycket handlar om att det är en massa tider och planering för att allt skall fungera. Dock känner jag mig som att det är jag som är boven till en del i detta kaos. Och den andra boven i detta kaos heter kommunen.
Men jag är fast besluten att lösa detta kaos. För ingen skall kunna vinna över mig,och jul tänker jag fira,även om jag är så vek att jag gör det i sängen.Men jul skall det bara bli.
 
Jag tänker inte själa min sonens jul,bara för att han har en MS sjuk mamma.
 
 
Som detta bi känner jag mig just nu. Men nu måste jag ta tag och skapa ordning på detta kaos.
Hoppas ni får en trevlig dag alla ni där ute !
messan
2012-11-30 @ 10:52:43
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com

Det är inte ditt fel så får du inte tänka. Du och familjen får ta julen som den kommer....tror att vi har så många krav på oss att allt ska vara så perfekt och så mycket ska vara fixat när det viktigaste är att bara vara och umgås hela familjen, fullt med kärlek.
Varm kram till dig

Svar: Jag försöker att inte tänka på att det är mitt fel,och det säger maken också till mig att det inte är. Vi tar alltid julen som den kommer,och på nått vis lyckas vi alltid få ihop det. Men vet inte hur....utan det bara går.
familjensvard.blogg.se/mammamedms

Malin
2012-12-01 @ 09:11:25

Hej ! Villa bara sända dig en stor kram till dig !! Att få ms var som att gå igenom en jordbävning och efter följande skalv ... Och efter det så tar det tid att bygga upp ett "nytt" liv . Tålamod och kärlek , värme runt om kring så går det lättare. Du har det! Make och son som älskar dig och följer m på resans väg . Kram och va snäll mot dig själv vännen!

Svar: Sänder en kram tillbaka till dig,och hoppas att du har det bra.
familjensvard.blogg.se/mammamedms
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0