Kram till dig !

 
För att jut du läser min blogg. Idag är det lite upp och ner med humöret och lusten. Men det blir nog bättre ikväll när man inte är ensam. Sitter och dricker en kopp kaffe i väntan på att maken skall komma hem.Men borde nog ha varit ute istället och tränat gå.Men kanske hinns med det också. Men har ingen lust att göra nått just nu,när humöret är som det är.
 
Till middag en dag som denna skall jag bjuda mina grabbar på våfflor,sylt och grädde. Sen skall jag se om jag lyckas vara så snäll att maken åker och köper strumporna jag jag tänk köpa i månader nu.Men pga allt snöande och kyla,så har jag inte kunnat komma ut med rullstolen.
 
Annars brukar vi inte göra så mycket av just denna dag. Förra året någon dag innan så hade maken köpt en choklad ask till mig och en tidning. För han tyckte så synd om mig,då jag låg i typ tre dagarna. Efter att jag gjort ryggmärgsprovet. Men problemet vara att jag va så dålig att jag inte klara av att äta upp den asken, utan det enda som jag fick i mig va banan,peppsi och kaffe.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0