Så mysig helg

Vi har haft så mysigt i helgen på våran lilla mini höst resa, Vi har ätigt gott,druktigt gott och haft trevligt sällskap. Och ett extra plus på helgen,vart denna bild.
 
 
Som jag tog då vi var ute på en höst söndags promenad,fast jag satt i rullstolen större delen.Men va verkligen skönt att komma ut i luften och se naturen.

Så skönt att fått träffa lite människor och varit social en hel helg. Det ger mig verkligen lusten att kämpa när det är motgångar. Det ger mig även massa ideér och energi.

Så nu passar jag på att mysa hemma och vila lite extra. Känns skönt att jag hade ork till att både tvätta och vara med maken och stor handla. Till och med sonen var med och handla mat utan gnäll. Så var skoj att kunna åka och handla om en hel familje. Och till helgen har en del funderingar men det måste planeras lite till.

Men jag känner mig just nu strak bara jag får ta det i min tackt och lust. Då mår jag som bäst.
 
MyStory
2012-10-23 @ 20:52:16
URL: http://mystory-se.blogspot.com/

Härligt att du mår så bra just nu. Jag känner mig också i bättre form än jag gjorde förra veckan. Både lördag, söndag och idag har det varit soligt och fint. Solen ger mig extra energi ävne om jag är inomhus största delen av dagen.

Svar: Det är så olika med min dags form,har haft några dagar nu efter inlägget,som jag varit ur form igen. Men nu känns det som jag börjar komma på rätt väg igen..
familjensvard.blogg.se/mammamedms

messan
2012-10-24 @ 21:43:12
URL: http://www.jagochminms.blogspot.com

Vad underbart att du fått en sån härlig helg. Det är såna man lever på länge.
Vädret här är upp och ner men jag försöker vara ute så mycket som möjligt.
Kramar om dig

Svar: Jag är dålig på att vara ute nu...vågar inte ensam,när det blivit kallare och jag vet inte om det är is i trapporna ute.
familjensvard.blogg.se/mammamedms
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0